Feet & Treat

Ik ben Marielle een gediplomeerd pedicure, kok en gastvrouw.

Hier in het gezellige brabant zijn we trots op onze bourgondische levensstijl. Maar lekker eten, uitgaan, reizen, passie voor je werk en sporten zijn naast ontspannend soms ook inspannend.

Bij Feet & Treat vindt je de juiste balans tussen gezondheid en genot .Ik ben naast pedicure ook een ervaren kok. Je kunt bij mij naast een professionele voetverzorging dan ook genieten van een hapje en een drankje. Ook een Chinese voetmassage behoort tot de mogelijkheden zodat een bezoek aan mijn salon zorgt voor een verrassend ontspannende ervaring.

Graag ontvang ik je in mijn praktijk aan huis in de binnenstad van het bruisende 's-Hertogenbosch.
 

Contact opnemen

IMG-Marielle_inpak02

Feet & Treat Den Bosch, het beste van twee werelden

Pedure salon Feet & Treat is gevestigd op de 2de etage en alleen toegankelijk per trap aan de Zusters van Orthenpoort 2 in hartje binnenstad van Den Bosch.

Praktijk_deel02

Ik ben Marielle de Leeuw, eigenaar van Feet & Treat. Ik ben gediplomeerd pedicure en aangesloten bij branche organisatie Provoet. daarnaast ben ik vele jaren zelfstandigwerkend kok, waardoor ik met veel passie de combinatie tussen deze twee disciplines kan bieden.

20220214_mariellekeuken01

Natuurlijk kunt bij mij terecht voor een professionele pedicure behandeling. Echter heeft u mogelijke om een extra luxe behandeling te kiezen met een borrelplankje en een drankje naar keuze. Kijk bij mijn behandelingen en laat u verassen.

shutterstock_314128733_borrelplank

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.